Sayın Üyemiz, Kooperatifimizin 2016 hesap yılı Olağan Genel Kurulu toplantısı 09.07.2017 tarihinde Hayırlı Sabancı Lisesi Konferans Salonunda, Üyelerimizin konulara gösterdikleri hassasiyet ve yoğun ilgisi ile toplanılmış aşağıdaki kararlar alınmıştır: Mutlu ve Huzur içinde bir yaz tatili geçirmemiz dileğimizle, gösterilen ilgiden dolayı katılan, katılamayan tüm üyelerimize teşekkür deriz.

Genel Kurul toplantısında alınan kararlar şunlardır;

• Genel Kurulumuz Sn Şeref Gündüz Uysal tarafından açılmıştır.
  • Divan Başkanlığına Sn Hikmet ERSOY, Kâtip üyeliğine Sn Fevziye Şebnem ÖLÇEV, Oy toplayıcılığına Sn Özlem TEKİNCEER oy birliğiyle seçilmişlerdir.
  • Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşu yapıldı.
  • İstiklal Marşımız okundu.
  • Toplantı tutanağının Genel Kurul adına imzalanması yetkisi oy birliği ile Divan Heyetine verildi.
  • 2016 yılı Yönetim Kurulu faaliyet raporu, Bilanço ve Gelir-Gider Tablosu Yönetim Kurulu Başkanı Sn Şeref Gündüz Uysal tarafından okundu. Görüşmeye açıldı.2016 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet raporu divan başkanı tarafından oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.
  • Yönetim ve Denetim Kurulları oy çokluğuyla ibra edildiler.
  • 2017 yılı Tahmini Bütçesi okundu. Yönetim Kurulu başkanı aidatlarla ilgili açıklamalarda bulundu ve görüşmeler sonucu Üye aidatlarının aylık 150 TL olmasına,2017 Temmuz ve Ağustos aylarında ayrı ayrı 100’er TL aidat dışında ara ödeme alınmasına, 2017 yılı Tahmini Bütçe kalemleri arası aktarma yetkisi Yönetim Kuruluna verilmesi ve 2017 Tahmini Bütçenin tamamı oylandı oy çokluğu ile kabul edildi.01.07.2017 tarihinden geçerli olmak üzere aidatlarını ödemeyenlere aylık %5 gecikme faizi uygulanması oy çokluğu ile kabul edildi.

Kooperatifimize ödenecek aidatlar:

Temmuz 2017            150 TL +100 TL            Ocak    2018                  150 TL

Ağustos  2017             150 TL +100 TL            Şubat   2018                   150 TL

Eylül      2017             150 TL                            Mart     2018                   150 TL

Ekim      2017             150 TL                             Nisan   2018                   150 TL

Kasım    2017             150 TL                             Mayıs   2018                   150 TL

Aralık    2017              150  TL                           Haziran 2018                   150  TL

KOOPERATİFİMİZİN BANKA HESAP NUMARALARI

BANKA ADI           İBAN NO

Akbank                     TR 21 000460 1300 888 00000 2371

T.İşbankası               TR 26 0006 4000 001 3615 000 1688

Yapı Kredi                TR 47 0006 7010 0000 00 72287047

Garanti Bankası        TR 87 0006 200 1064 0000 6299029

Ziraat                        TR 21 0001 00 1797 43508219-5001

Finansbank               TR 63 0011 1000 0000 00 22497166

* PTT Turgutreis Posta Çeki Hesap No:           5937943

NOT: 01.01.2018 tarihli aidatlar için Banka hesap numarası üyelerimize bildirilecektir.

• Nağme İşletme Kooperatifi Yönetim Kuruluna(Ana sözleşmenin 6.maddesi kapsamında) Kat Mülkiyeti Kanununa göre Nağme Sitesini yönetmek üzere yetki alınması oylandı oy çokluğu ile kabul edildi.
  • İşletme Kooperatifimizin ve sitemizin varlığına yönelik maddi ve manevi zarara sebebiyet veren veya verecek üyeler, yakınları ve diğer kişiler hakkında gerekli hukuki ve idari işlemlerin ve başvuruların yapılabilmesi için Yönetim Kuruluna oy çokluğu ile yetki verildi.
  • Kamuya devredilmiş yollar ile Aydem’e geçiş maliyet hesaplarının, yolların geri alınması yada kiralanması konusunda Yönetim Kuruluna yetki verilmesi ve gereği yapılmak üzere oylama oy çokluğu ile kabul edildi.
  • Bimer ve Bodrum Belediyesi üzerinden yapılan şikâyetler, İmar planında Cami alanı olarak belirtilen yer üzerine önceki yıllarda yapılan personel lojmanları ve odunluklar ile ilgili olarak yapılacak yasal işlemlerden kooperatife gelecek para cezalarının kooperatif bütçesinden karşılanması ve plan tadilatı yapılması konularının görüşülmesi, bu konularda yetki verilmesi görüşüldü. Bu konularda yapılacak yasal işlemlerden kooperatife gelecek para cezalarının kooperatif bütçesinden karşılanması ve plan tadilatı yapılması yetkisi oy çokluğuyla kabul edildi.
  • Yönetim ve Denetim üyelerine ödenecek huzur hakkı konusu görüşülüp Yönetim ve Denetim Kuruluna ücret ve huzur hakkı verilmemesi oy çokluğu ile kabul edildi.
  • Çevre ve şehircilik İl Müdürlüğünün yazısında belirtilen hususların yerine getirilmesi için mevcut arıtma sistemine klorlama ve Kum Filtresi takılması oylanıp oy çokluğu ile kabul edildi.
  • Aidatlar KDV uygulanmasından doğan maliyetin ortadan kaldırılması için aidatların 01.01.2018’den itibaren site yönetiminde toplanmasına, gelir ve giderlerin site yönetiminde resmi kayıtlara alınmasına oy çokluğu ile kabul edildi.
  • Havuz güvenliği ile ilgili ağ ile koruma altına alınması ve Yönetim Kuruluna araştırma yetkisi verilmesi konusu oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemde görüşülecek başka madde kalmadığı için toplantı kapatıldı.

Turgutreis Bodrum 09.07.2017 saat:14.15

Saygılarımızla,