Sayın Üyemiz,  Sitemiz 2012 yılı Olağan Genel Kurulu Hayırlı Sabancı Lisesi Konferans Salonunda toplanılmış aşağıdaki kararlar alınmıştır.

Genel Kurul toplantısında alınan kararlar şunlardır;

• Divan Başkanı tarafından yapılan oylamalar sonucu Yönetim Kurulu 8 ret oyuna karşı 152 kabul oy ile oy çokluğu ile ibra edildiler.
  • Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri seçimine geçildi. Yönetim ve Denetim görev süresinin 3 yıl olması 7 ret,158 kabul oy ile oy çokluğu ile kabul edildi. Yapılan açık oylama sonucunda

Yönetim Kurulu asil üyeliklerine

1-İsmet AYSAN

2-Ş.Gündüz UYSAL

3-C.Kemal IŞIK

4-Mehmet KUTMAN

5-Ali HOŞGÖR

Yedek Üyeliklere

1-Recep YENİAY

2-Yaşar YAKAR

3-Kemal UÇAR

4-Şükrü Nurettin DANİŞMENT

5-Ümmü Gülsüm BÜYÜKTAŞÇI

Denetim Kurulu Üyeliklerine ASİL

1-Nurettin ALİZ

2-Hülya SONSÖZLÜ

Yedek Üyeliklere

1-Mümtaz Yılmazer

2-Necdet TEKİN

• Site aidatını ödemeyen üyelerin durumu görüşüldü. Yapılan açık oylamada Ana Sözleşmenin 14.maddesi uygulanması konusunda Yönetim Kuruluna oy birliğiyle yetki verildi.(Eski ve yeni borçlarını ödemeyen üyelerin suları kesilecektir. Siteden hiçbir şekilde hizmet alamayacaktır. Buna kiracılar da dahil)
  • Evini kiraya veren üyelerin durumu görüşüldü. Evini kiraya verenlerin kiracı taşınmadan Yönetim Kuruluna yazılı bilgi verilmesi hususu oy birliği ile kabul edildi.
  • Site sakinlerine ait her türlü hayvanların site içinde barınması hususu görüşüldü. Söz alan üyeler görüşlerini aktardı. Gündem maddesi ile ilgili Divan başkanı tarafından herhangi bir oylama yapılmadı.
  • Site sakinlerinin kendilerine ait bahçe içindeki rögar tıkanmaları ve ağaç budama ile ot yığıntı olan çöplerin alınması hususu görüşüldü. Bu konuda Yönetim Kurulunun belirleyeceği esaslar dâhilinde gereğinin yapılması konusunda Yönetime oy birliğiyle yetki verilmiştir.
  • Sitenin ihtiyacı olan motorlu araçların alımı ve satımı hususu görüşüldü. Yapılan açık oylamada 20.000 TL(YİRMİBİNTL)’ yi geçmemek üzere römork alınması konusunda oy birliği ile Yönetime yetki verildi. Ayrıca yapılan açık oylamada kooperatife bedeli azami 30.000 TL (OTUZBİNTL)’yi geçmemek üzere binek araç alınması oy birliği ile kabul edildi.
  • Site havuzunda meydana gelen kaza ile ilgili husus görüşüldü. Havuzda oluşan kaza ile ilgili olumlu veya olumsuz kararlara karşı yönetime oy birliği ile yetki verildi. Yapılan açık oylamada gelebilecek maddi manevi tazminatın kooperatif bütçesinden karşılanmasına oy birliği ile karar verildi.

• 2013 yılı Tahmini Bütçesi okundu görüşmeye açıldı. Yapılan görüşmeler sonucu Üye aidatlarının aşağıdaki listede açıklandığı gibi, ödenmesine ve tahmini bütçenin alınan kararlar çerçevesinde kabulü Yönetim Kuruluna fasıllar arası aktarma yetkisinin verilmesine oy birliğiyle kabul edildi.(Temmuz 2013-Haziran 2014 100 TL)

KOOPERATİFİMİZE ÖDENECEK AİDATLAR:

Temmuz 2013            100 TL                            Ocak    2014                100 TL

Ağustos  2013             100 TL                            Şubat   2014                100 TL

Eylül      2013              100 TL                           Mart     2014                100 TL

Ekim      2013              100 TL                           Nisan    2014                100 TL

Kasım    2013              100 TL                            Mayıs   2014                 100 TL

Aralık    2013              100  TL                          Haziran 2014                100 TL

KOOPERATİFİMİZİN BANKA HESAP NUMARALARI

BANKA ADI           İBAN NO

T.İşbankası               TR 26 0006 4000 001 3615 000 1688

Yapı Kredi                TR 47 0006 7010 0000 00 72287047

Garanti Bankası        TR 87 0006 200 1064 0000 6299029

Ziraat                        TR 21 0001 00 1797 43508219-5001

Finansbank               TR 63 0011 1000 0000 00 22497166

Akbank                     TR 21 000460 1300 888 00000 2371 YENİ T.REİS ŞUBESİ

* PTT Turgutreis Posta Çeki Hesap No:     5937943

*   Akbank havale masrafı almayacağını taahhüt etti

Not: Sn. Üyeler, şimdiye kadar evinin önüne beton dökenler masrafını kendileri ödemişlerdir. Bundan sonra dökecek olanlar, hazır beton karışımını getirterek masrafını yine kendi öderse, betonun yere serme işinde Yönetim personel vererek yardımcı olacaktır.(Hazır beton olması şarttır.) İsteyen üyeler birkaç aylık aidatını peşin ödeyerek Yönetimin para sıkıntısına çare bulunmasına katkıda bulunabilir.

NAĞME SİTESİ HALKLA İLİŞKİLER VE GÜZELLEŞTİRME HEYETİ

1-Elvan Meliha UYSAL 2- Zeynep Bilge ÖZSEYHAN 3- Deniz KÖROĞLU 4- Eser YAKAR 5- Gönül SAYİT 6- Nermin URAK

*Bu grup Yönetim Kurulu tarafından yetkili kılınmıştır.

Site Müdürü AYKUT KAYA Cep: 0.533.489.86.03

Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla,

İSMET AYSAN             Ş.GÜNDÜZ UYSAL

SAYIN MUHSİN SUDAŞ

07.07.2010 tarihinden bu yana 0901016903311 Sicil numarası ile S.S.Nağme İşletme Kooperatifinde Belirsiz süreli İş Akdi ile çalışmaktasınız.

Bu süre içerisinde defalarca işe geç geldiğiniz, mazeretsiz olarak mesaiyi erken sonlandırdığınız, mesai saatleri içerisinde iş yerinin ve işverenin talimatlarına uymadığınız, bu hususlarda yazılı olarak uyarılmanıza rağmen aynı davranışları göstermeye devam ettiğiniz tespit edilmiştir.

02.04.2014 tarihinde mesai arkadaşınız Kenan Aydın’ın kooperatif Yönetimine yapmış olduğu yazılı başvuru, yine Site Müdürü Turgay Gül’ün 02.04.2014 tarihli tutanağı ile çalışma arkadaşınıza iş yerinde ve mesai saatleri içerisinde sözlü ve fiili saldırıda bulunduğunuz, hakaret ve küfür ettiğiniz ve iş yerinin güven ve işleyişini bozduğunuz tespit edilmiştir.

Bu koşullar altında tarafınızla iş akdini devam ettirmek, hem iş yerinin sağlıklı işleyişi hem de diğer işçilerin huzur ve güven içinde çalışmalarını sürdürmelerini engelleyecek boyutlara ulaşmıştır.

Bu itibarla İş Kanunun 25.maddesi gereğince İş akdiniz bildirimsiz olarak feshedilmiştir.07.04.2014